به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، عباس آخوندی امشب (یکشنبه ۳۰ آذر) در حاشیه بازدید از راهدارخانه امامزاده هاشم در جمع خبرنگاران با اشاره به پیش بینی سازمان هواشناسی کشور مبنی بر بارش خوب زمستان امسال که از میانگین بارش سالانه بیشتر خواهد بود، گفت: این پیش بینی نشان می دهد که باید برای راهداری جاده ها آمادگی بیشتری داشته باشیم.
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به آمادگی کامل نیروهای راهداری افزود: امسال ۱۵ هزار راهدار که نسبت به سال گذشته ۳ هزار نفر افزایش داشته در قالب هزار ۴۰۰ اکیپ راهداری و ۹۸۰ راهدارخانه و با کمک ۹ هزار دستگاه ماشین آلات راهداری که نسبت به سال گذشته هزار دستگاه بیشتر است آماده اند تا تمام جاده ها را در طول زمستان و در شرایط سخت و بورانی جاده گشوده نگه داشته و به مردم خدمت کنند.
آخوندی با بیان اینکه روزانه ۷ میلیون و ۲۰۰ هزار خودروی شخصی و ۸۰۰ هزار خودروی عمومی در جاده ها تردد می کنند از همه رانندگان خواست تا مراقب جان خود و مسافران بوده و به هشدارهای سازمان راهداری و پلیس راه در خصوص ایمنی جاده ها توجه کنند./
نظر شما